RSS

Monday, March 7, 2011

JANGAN pandang camera!!!

Assalamu'alaikum ^_^

Aucak ! hari ni masa ronda-ronda saya jumpa satu contest ni "Jangan Pandang Camera !! "
Memang saya suka kalau bergambar tanpa tengok camera ni,baru nampak nature :)
kalau asyik nak posing je memang nampak la gaya-gaya model tak jadi pulak..haha
Lagi pun saya ni just suka snap gambar orang,tak suka orang snap gambar saya sebab tu sekarang dekat mana pun saya pergi saya akan jadi photografer tidak bertauliah :)

Malam ni saja nak join contest  JANGAN pandang camera!!!


Jadi gambar yang tak comel lagi tak menarik yang saya pertaruhkan ialah...

..................

...........

......
...
.



Gambar ni di snap tanpa pengetahuan saya pada 28 Feb 2011 di Gunung Mat Chincang Pulau Langkawi

Kepada pihak penganjur mohon maaf lah dari saya sebab dah berjuta kali cuba masukkan banner contest dalam entry tetap 'error' jugak =_=
Jadi siapa yang mau join sila ushar-ushar blog Wajah Rahsia Hati sekarang :)


Untuk memenuhi syarat contest ni saya tag pada 3 orang rakan blog yang dah menyinggah di blog saya .

Selesai suda....
sekian dari saya . .
p/s : Jangan mencari cinta,Biar cinta yang hadir dalam hatimu...

2 CiNta Hati saYa:

penyejuk hati said...

comelnya pic..bkerut dahi nk betulkan tudung..thanks tag sy..good luck dear (^_^)

Cinta said...

huhu..panas sgt msa 2 =_=