RSS

Thursday, March 17, 2011

!!! Contest Study Cun !!!

contest study cun


 ........................................................................................................................








Sejak dua tiga hari ni asyik join contest je keje,saje nak hilangkan boring,pagi buta yang indah ni jumpa contest study cun plak.
Tengok gambar-gambar dekat atas ni teringat kawan-kawan kelas [ macam dah lama tak jumpa padahal hari-hari jumpa.hehe]

Gambar ni di 'snap' masa awal semester 3 di perpustakaan Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin,Arau.
Subjek yang paling pecah kepala belajar time ni subjek "Prinsip pemasaran dalam pelancongan&hospitaliti"

Apa-apa pun semua enjoy blajar walaupun asyik bertukar-tukar pensyarah,sekarang pensyarah baru dari Politeknik Johor Bahru iaitu encik Yusdi :)

"study with friends is the best from study alone only with your facebOok " ^_~

The last thing is TAG
setiap contest mesti kena tag :)

Sekian repekan dari cinta :)

1 CiNta Hati saYa:

shikinbudakbaik said...

check dear..thanx join contest kami..

suweett sgat..